Айкидо

Айкидо развива хармонично както тялото, така и духа. Специфичните упражнения и движения по естествен начин подобряват координацията между мисъл и тяло, индивидуалните качества и възможности.  Освен, че физически ще се чувствате по-способни, айкидо ще Ви даде увереност, ще Ви научи на внимание, търпение, контрол над емоциите и уважение. Целта на айкидо е да научите да използвате силата на противника, да я насочите в безопасна посока и да контролирате агресията.

Часовете по айкидо за големи са:

Понеделник и сряда   19:30 -21:00 ч.

Вторник и четвъртък  19:30 -21:00 ч.

Петък 19:30 – 21:00 ч.

Неделя 9:00 – 10:30 ч.

Месечна вноска – 80 лв.

АЙКИДО ЗА ДЕЦА

Тренировките за деца са насочени към изграждането на навици и качества, които ще им помогнат да растат здрави, бодри и силни. Чрез упражнения, техники и игри се създава благоприятна среда, в която децата да се чувстват удобно, като в същото време се работи за подобряване на  концентрацията, дисциплината и справянето с различни препятствия, без да се използва агресия.

Часовете се провеждат:

Понеделник и сряда   18:00 -19:15 ч.

Вторник и четвъртък   18:00 -19:15 ч.

Месечна вноска – 80 лв. 

Повече по темата можете да прочетете ТУК:

https://onthewaymy.blogspot.com/2021/01/blog-post.html

Айкидо +

В тренировките са включени усвояване на принципите на айкидо и приложение на вътрешната енергия „Ки“, както по време на занятията, така и във всекидневния живот.

За кого е подходяща програмата?

За всички, които искат да усъвършенстват своя дух и тяло, независимо от пол и възраст. За тези, които не могат да се натоварват физически (поради здравословно състояние и други причини), но въпреки това искат да се развиват, да подобрят своите умения и да получат нови познания. 

Тренировки: неделя 09:00 – 10:30 ч.

Първата тренировка е БЕЗПЛАТНА

1 тренировка – 15 лв.

1 месец  – 50 лв.